mina[e-poçt qorunur]

+ 86 18807302601

Xəbərlər və Blog

Ana səhifə>Xəbərlər və Blog>Şirkət xəbərləri

Changde New Materials Technology Co., Ltd.

Vaxt: 2022-04-02 Oxunub: 29

2 mart 2022-ci ildə Yueyang İqtisadi və Texnoloji İnkişaf Zonasının İqtisadi İş Konfransında şirkətimiz 10-ci ildə 2021 milyon yuanı keçən vergi ödənişi ilə özəl qabaqcıl müəssisə kimi mükafatlandırıldı.

Changde New Materials Technology Co., Ltd. həmişə qanuna uyğun fəaliyyət göstərmək və vergiləri vicdanla ödəmək prinsipinə sadiq qalıb. Milli qanunları və qaydaları və vergi siyasətini vicdanla həyata keçirin, sosial məsuliyyətləri aktiv şəkildə həyata keçirin və vergi öhdəliklərini yerinə yetirin. Epidemiyanın bərpası kimi bir çox əlverişsiz amillərin yaratdığı ümumi iqtisadiyyatın aşağı artımı şəraitində şirkət müəssisə əməliyyatlarını standartlaşdırmağa, istehsal miqyasını genişləndirməyə, istehsalın səmərəliliyini yaxşılaşdırmağa və səmərəliliyi artırmağa davam edir.

10 milyon yuandan çox ödəyən özəl qabaqcıl müəssisə kimi şirkətimizin şərəfi, şirkətimizin vergi yaradılması və vergiqoyma sahəsində görkəmli nailiyyətlərinə görə Yueyang İqtisadi və Texnoloji İnkişaf Zonasının tam tanınmasıdır və bu, həm də bizim üçün təsdiq və təşviqdir. şirkətin ötən il ərzində iqtisadi inkişafı. Şirkətimiz həmçinin milli fiskal gəlirin qorunmasına və yerli iqtisadi inkişafın təşviqinə töhfə verməyə davam edəcəkdir.

Əvvəlki: heç kim

Sonrakı: heç kim